Telefon: 031 853 060     E-mail: info@3zan.si

Reference podjetja 3 ZAN d.o.o.

Knjigovodsko računovodske storitve opravljamo od leta 2004. S strankami iz različnih področij sodelujemo v obojestransko zadovoljstvo in sproti prilagodimo način sodelovanja glede na potrebe stranke.

Bonitetna hiša Bisnode je naše podjetje uvrstila med lastnike certifikata bonitetne odličnosti AAA. Več o tem preberite na tej povezavi.

Področja računovodskih storitev, na katerih smo že in še sodelujemo, so zelo raznovrstna:

  • trgovina, maloprodaja in veleprodaja, tudi komisijska prodaja, prodaja na daljavo ipd.;
  • gostinstvo;
  • proizvodnja;
  • storitve, npr. osebne storitve, gradbeništvo in zaključna dela v gradbeništvu, zdravstvene in zobozdravstvene storitve, računalniške storitve in sorodne dejavnosti.

Storitve opravljamo za različne oblike gospodarskih družb (d.o.o., d.n.o., k.d.), za samostojne podjetnike, zavode in društva. V tem obdobju smo storitve opravljali za 56 strank.

Nekateri samostojni podjetniki, ki sami vodijo med letom poslovne knjige po sistemu enostavnega knjigovodstva, želijo, da jim izdelamo samo letna poročila, bilanco stanja, izkaz uspeha in obračun davka, medtem ko druga podjetja ali samostojni podjetniki namenjajo raje svoj čas in znanje poslovanju podjetja in v celoti prepustijo skrb za računovodstvo našemu računovodskemu servisu. Ne glede na obseg dela, ki ga opravimo za posamezno stranko, zagotavljamo vsem enako strokovnost in individualen pristop pri delu.

Za več informacij nas pokličite na tel.:01 563 82 84 ali gsm: 031 853 060 ali kliknite tukaj za povpraševanje.

Novice

puščica mala Imamo najvišji certifikat odličnosti , ki predstavlja našo nadpovprečno bonitetno vrednost. Več o tem na tej povezavi!!

puščica mala Nudimo vam varnejše poslovanje s strankami, saj za vas preverimo njihovo bonitetno oceno.

Način sodelovanja

Sodelovanje prilagodimo potrebam in željam stranke. Stranka se lahko oglasi v naših poslovnih prostorih, če želi dodatne informacije, predati dokumentacijo in ipd. Dokumentacijo lahko pošlje tudi po navadni pošti, po elektronski poti ali pa jo prevzamemo mi pri stranki. Po telefonu smo dosegljivi ves čas, če gre za nujno zadevo tudi izven delovnega časa.

preberi več
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo?