Telefon: 031 853 060     E-mail: info@3zan.si

Certifikat bonitetne odličnosti

Le 8.385 podjetij od 125.000 registriranih ima oceno A (SAMO 6,67 %)!


Bonitetna hiša Bisnode je v mednarodnem projektu finančne analize podjetij v 17 državah Europe. Naše podjetje spada med pravne subjekte v Sloveniji, ki se lahko pohvalijo s tem dosežkom. Certifikata bonitetne odličnosti A.

3 ZAN d.o.o. namreč spada med 6,67 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v razred A.

V letu 2012 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost A zgolj 8.385 podjetij, registriranih je približno 125.000.
V naši splošni dejavnosti (Računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti; davčno svetovanje) je registriranih 4.284 podjetij, od tega nas samo ¸638 podjetij dosega mednarodne standarde razreda A.

Na mednarodnih trgih podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Bonitetna ocena temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in zagotavlja varnejše poslovanje v naslednjem letu. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven, ter ima večletno tradicijo v številnih državah širom Evrope.

certifikat odličnosti

Novice

puščica mala Imamo najvišji certifikat odličnosti , ki predstavlja našo nadpovprečno bonitetno vrednost. Več o tem na tej povezavi!!

puščica mala Nudimo vam varnejše poslovanje s strankami, saj za vas preverimo njihovo bonitetno oceno.

Način sodelovanja

Sodelovanje prilagodimo potrebam in željam stranke. Stranka se lahko oglasi v naših poslovnih prostorih, če želi dodatne informacije, predati dokumentacijo in ipd. Dokumentacijo lahko pošlje tudi po navadni pošti, po elektronski poti ali pa jo prevzamemo mi pri stranki. Po telefonu smo dosegljivi ves čas, če gre za nujno zadevo tudi izven delovnega časa.

preberi več
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo?