Telefon: 031 853 060     E-mail: info@3zan.si

Računovodske storitve

BONITETNA OCENA AAA


Bonitetna hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta vsako leto izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

Vaš poslovni subjekt, 3 ZAN storitve, trgovina, proizvodnja, d.o.o., po analizah za leto 2016 spada med 4,2 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvrščate v najvišji razred AAA. V Sloveniji je v letu 2016 med vsemi 163.642 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 6.944 podjetij. Kot že omenjeno, v vaši splošni dejavnosti - SKD klasifikacija (M 69.200 Računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti; davčno svetovanje) - je registriranih 4726 podjetij, od tega le 733 podjetij dosega mednarodno priznane standarde razreda AAA.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Z njim se lahko izpostavite, tudi pred vašo širšo fizično in poslovno javnostjo, se pohvalite in še dodatno utrdite zaupanje, hkrati pa ga lahko uporabite kot dodatno referenco pri razpisih ter poslovanju tako z domačimi, kot tudi tujimi poslovnimi partnerji.

Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo nadpovprečno, kar pomeni da ste bili v preteklem letu nadpovprečno plačniško podjetje, niste imeli nobenih blokad računa, hkrati pa izpolnjujete kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da boste v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležili katerega od naslednjih dogodkov:

  • stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo (< 0,08 % verjetnost),
  • izbris subjekta iz poslovnega registra (< 0,81 % verjetnost),
  • blokada transakcijskih računov subjekta več kot 60 dni nepretrgoma oziroma več kot 90 dni pretrgoma (< 0,41 % verjetnost).

Novice

puščica mala Imamo najvišji certifikat odličnosti , ki predstavlja našo nadpovprečno bonitetno vrednost. Več o tem na tej povezavi!!

puščica mala Nudimo vam varnejše poslovanje s strankami, saj za vas preverimo njihovo bonitetno oceno.

Način sodelovanja

Sodelovanje prilagodimo potrebam in željam stranke. Stranka se lahko oglasi v naših poslovnih prostorih, če želi dodatne informacije, predati dokumentacijo in ipd. Dokumentacijo lahko pošlje tudi po navadni pošti, po elektronski poti ali pa jo prevzamemo mi pri stranki. Po telefonu smo dosegljivi ves čas, če gre za nujno zadevo tudi izven delovnega časa.

preberi več
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo?